Зеленський відвідав стабпункт, де надають допомогу пораненим на Бахмутському напрямку

Фото, відео

Президент Володимир Зеленський на Донеччині відвідав передовий стабілізаційний пункт, який приймає поранених і травмованих військовослужбовців з Бахмутського напрямку.

Про це повідомляє пресслужба ОП, передає Укрінформ.

Як зазначається, глава держави оглянув приміщення й оснащення пункту, поспілкувався з пораненими воїнами та медиками. Командування стабпункту розповіло про нагальні потреби, зокрема в броньованому евакуаційному транспорті.

Відео: ОП

Президент відзначив нагородами пораненого бійця 3-ї окремої штурмової бригади та двох тактичних медиків 22-ї окремої механізованої бригади.

«Маю честь бути сьогодні тут. Дуже дякую вам, хлопці, за ваш героїзм. Дякую за те, що захищаєте життя всіх наших людей. Пишаюся тиснути руку й бути тут для особистого нагородження вас. Бережіть себе. Дякую вам і бажаю головного – перемоги», – сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський подякував США за новий пакет оборонної допомоги: Іще один крок до спільної перемоги

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський у понеділок під час робочої поїздки на Донеччину відвідав штаби бригад, які ведуть наступальні дії в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Соледар».

Фото: ОП