Внаслідок ударів РФ по житловому будинку в Покровську загинула людина - Єрмак

Уточнено

Внаслідок двох російських ударів по житловому будинку в місті Покровськ у Донецькій області загинула людина.  

Про це керівник Офісу Президента Андрій Єрмак повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ. 

«Покровськ у Донецькій області. Два ракетні удари росіян по житловому будинку. Станом на зараз відомо про одного загиблого. Чотирьох поранених забрала швидка. Рятувальники та медики працюють», - поінформував він.

Читайте також: За добу росіяни обстріляли дев'ять областей - зведення ОВА

«Російських терористів треба зупинити. Задушити економічно, силою позбавити їх можливостей воювати та вбивати цивільних», - резюмував керівник ОП.

Своєю чергою про одного вбитого та сімох поранених поінформував голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

«1 людина загинула, 7 поранені – такі попередні оперативні дані наслідків рашистської ракетної атаки на Покровськ. Рашисти завдали двох ударів по центру міста з інтервалом у кілька десятків хвилин. Пошкодили 9-ти та п'ятиповерхівки, житлові будинки у приватному секторі, готель, заклади харчування, магазини, адміністративні будівлі», - написав Кириленко.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський поінформував, що росіяни вдарили ракетами по житловому будинку у Покровську Донецької області, є жертви.

Пізніше в ОВА повідомили, що внаслідок ракетного удару російської армії по Покровську одна людина загинула та ще семеро отримали поранення.