Росіяни завдали удару по Первомайському на Харківщині, 12 постраждалих

Росіяни завдали удару по місту Первомайський на Харківщині, за попередньою інформацією, постраждали 12 людей, із них п’ятеро - діти, знищені машини та пошкоджені будинки.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

“У місті Первомайський близько 13:35 пролунав вибух. За попередньою інформацією, обстріл було здійснено фугасним снарядом. Внаслідок цього сталося загоряння кількох автомобілів на парковці. Наразі попередньо відомо про 12 постраждалих осіб, з яких 5 дітей”, - повідомив Синєгубов.

На місці перебувають відповідні фахівці, а також надають допомогу медики.

Зазначимо, що сьогодні у Первомайському прощаються з загиблим військовослужбовцем Олегом Фадєєнком (позивний “Малиш”), який помер у шпиталі від важкого поранення, отриманого під Бахмутом.

Вибух у місті пролунав за пів години після початку панахиди.

Читайте також: Армія РФ за добу атакувала 11 областей України — зведення ОВА

За даними Первомайської міськради, Фадєєнко був одним із лідерів "Харківської центурії", командиром розвідвзводу 1-го штурмового батальйону 3-ї окремої штурмової бригади. "Малиш" з перших днів вторгнення боронив Харків і звільняв Харківщину у складі спецпідрозділу ГУР "Кракен", а пізніше служив у складі 3-ї ОШБ.

Як повідомляв Укрінформ, у вересні 2022 року війська РФ завдали ракетного удару по цивільній інфраструктурі Первомайського на Харківщині. Загинула 15-річна дитина. Були пошкодження критичної інфраструктури та повністю зруйновано два приватні будинки.