Українські прикордонники записали звернення до білорусів

Українські прикордонники включили трансляцію звернення до білорусів, де назвали лайном нещодавні недолугі білоруські ІПСО та закликали виступити проти війни РФ з Україною.

Про це Укрінформу повідомили в прикордонному підрозділі ДПСУ, що несе службу на кордоні з РБ.

«На кордоні України пролунало звернення до білоруської сторони, де зазначено, що недолугі ІПСО, які проводила останнім часом Білорусь, є лайном. Вкотре нагадали, що Білорусь підтримує країну-терориста і перебуває під впливом Росії та її пропаганди», - розповіли прикордонники.

В аудіозверненні наголошується, що той, хто хоче воювати проти українців, не білорус, бо справжні - протистоять свавіллю білоруського диктатора Лукашенка.

Окремо пролунало застереження для тих, хто намагатиметься перетнути кордон зі зброєю в руках: «Обов’язково візьміть з собою ваше борошно, ви про нього нещодавно згадували, адже воно вам знадобиться, коли ми робитимемо з вас класичні білоруські дранікі!», - відзначили українські прикордонники.

Читайте також: Путін провів розмови з президентами Казахстану і Білорусі – ЗМІ

Як повідомлялось раніше, білоруські прикордонники на кордоні з Україною транслювали аудіозвернення про схожість українського та білоруського народів та подібність «борщів». У Державній прикордонній службі Україні 31 травня відреагували на аудіозвернення білоруських прикордонників щодо схожості борщів та нагадали, що українці – свободолюбива нація і не будуть куштувати їх «вариво», яке стало схожим на російські «щі».