Росіяни протягом дня 33 рази обстріляли прикордоння Сумщини

На Сумщині протягом дня росіяни здійснили 33 обстріли прикордоння, зафіксовано 223 вибухи.

Про це повідомляє Сумська ОВА у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Протягом для росіяни здійснили 33 обстріли прикордоння. Зафіксовано 223 вибухи. Обстрілів зазнали обстрілів Миколаївська, Миропільська, Хотінська, Краснопільська, Білопільська, Ворожбянська, Юнаківська, Есманська, Середино-Будська, Глухівська, Новослобідська, Великописарівська громади», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Унаслідок обстрілу росіянами Сумщини загинули двоє цивільних – батько та син

Зазначається, що у Великописарівській громаді внаслідок одного з артобстрілів поранення отримали 2 цивільні особи (жінки), одну з діагнозом осколкове поранення плеча доставлено до медичного закладу, другій надано медичну допомогу на місці. Також пошкоджено два приватні житлові домоволодіння.

Також у Білопільській громаді внаслідок одного з артобстрілів пошкоджено багатоквартирний житловий будинок та господарське приміщення, автомобіль та телевежу. Загинуло 2 цивільні особи. Пошкоджено багатоквартирний житловий будинок та три магазини, хлібний кіоск.

Внаслідок одного з обстрілів Ворожбянської громади пошкоджено два багатоквартирні житлові будинки.

Читайте також: Росіяни обстріляли сім прикордонних сіл Сумщини і Чернігівщини

У Глухівській громаді зазнала руйнувань трансформаторна підстанція та приміщення цеху одного з підприємств, два багатоквартирні житлові будинки, гараж, газова труба, ЛЕП, автомобіль.

Як повідомлялося, унаслідок чергового обстрілу російськими військами Сумської області загинули двоє цивільних – батько та син.