Війська РФ зранку вдарили по Харківщині - пошкоджені будинки і заклад культури

Російська армія вранці 4 червня з вертольотів і танків масовано обстріляла населені пункти Чугуївського і Богодухівського районів Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, “сьогодні вранці ворог вкотре масовано обстріляв Вовчанськ Чугуївського району. В місті пошкоджено адміністративну будівлю, частково зруйновано 2 будинки та господарські споруди”.

Крім того, зранку росіяни з вертольотів обстріляли село Івашки Богодухівського району. Обійшлося без масштабних руйнувань і жертв.

“Внаслідок ранкового танкового обстрілу села Гур'їв Козачок Богодухівського району зафіксоване пряме влучання у будівлю Будинку культури, який зазнав значних пошкоджень”, - повідомив очільник ОВА.

Читайте також: Ворог обстріляв 22 населених пункти на Запоріжжі, є руйнування

Як зауважив Синєгубов, протягом минулої доби, 3 червня, ворог продовжував обстрілювати прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Куп'янського, Чугуївського, Богодухівського та Ізюмського районів області.

Так, у селі Петропавлівка Куп'янського району пошкоджено об'єкт цивільної промисловості, приватний будинок та господарські споруди.

У селі Івашки Богодухівського району пошкоджено будівлі ферми.

Крім того, у Вовчанську пошкоджено заклад освіти, два приватні житлові будинки та автомобіль.

Внаслідок обстрілу села Першотравневе Ізюмського району пошкоджено приватний будинок, отримала поранення 74-річна жінка.

За словами Синєгубова, протягом минулої доби обстрілів у Харкові не зафіксовано.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж доби 2 червня на Харківщині ворог масовано обстрілював прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Богодухівського районів.

Фото ілюстративне Олег Синєгубов