Ворог навпаки підтягує резерви: Череватий спростував відведення «вагнерівців» із Бахмута

Ватажок ПВК «Вагнер» Євгеній Пригожин прагне вивести свої підрозділи з Бахмуту, однак на сьогодні ніяких ротацій не відбувається. Окупанти навпаки підтягують свої резерви регулярних військ, щоб взяти Бахмут.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий, передає кореспондент Укрінформу.

«Про те, що він хоче відійти від Бахмута – це 100% він хоче зробити в силу тих шалених втрат, які завдали наші герої оборони Бахмута. Вони щодоби в районі 100 окупантів знищували і більше 100, як правило, отримували поранення. Тому безумовно він би хотів відійти скажімо так на перегрупування, реорганізацію. Проте, чи дасть йому це зробити керівництво – це велике питання. На даний момент ми ніяких ротацій не можемо підтвердити. Я думаю, що тут його рішення, м’яко кажучи, не головне. В силу того, що вони навпаки підсилюються, підтягують туди резерви, підсилюються за рахунок регулярних військ окупанта, за рахунок повітряно-десантних, мотострілецьких підрозділів і за рахунок деяких спеціальних підрозділів, вони прагнуть понад усе взяти Бахмут, щоб показати хоч якусь спроможність, хоча б на рівні районного центру. Адже все інше в плані стратегічної наступальної операції у них м’яко кажучи провалилося завдяки героїзму, стійкості і неймовірній самовіддачі наших воїнів», - зазначив Череватий.

Відео: Телемарафон "Єдині Новини"
Читайте також: ЗСУ знищили вже 204 360 російських загарбників

Як повідомляв Укрінформ, 22 травня речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий у ефірі телемарафону "Єдині новини" заявив, що Збройним силам України за добу вдалось просунутися під Бахмутом на різних ділянках від 200 до 400 метрів.