«Вагнерівців» вистачить на два місяці, якщо не змінять тактику - Череватий

Єдині новини

Найманців ПВК "Вагнер" на Бахмутському напрямку у разі відсутності змін у тактиці їхніх дій вистачить на 2 місяці.

Таку думку висловив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає кореспондент Укрінформу.

«З такою інтенсивністю, як зараз їх ("вагнерівців" - ред.) знищують, і якщо вони не змінять тактику проведення (бойових дій – ред.), то я думаю, що йдеться про місяці 2. Це мій суб’єктивний прогноз. Якщо, знову ж таки, вони не налагодять знову джерело поставки особового складу», - сказав Череватий.

Читайте також: На Лимансько-Куп’янському напрямку за добу зафіксували понад 380 обстрілів рф

За його словами, у Бахмуті й навколо нього точаться бої, ситуація дуже важка, оскільки це місто є однією з пріоритетних цілей для рф.

«Проте наше командування чітко бачить їхні задуми, ми знаємо, як на них реагувати. Працюють наші розвідка, аероспостереження», - запевнив представник ЗСУ.

Читайте також: пригожин прагне отримати контроль над однією з політичних партій росії – ISW

Він додав, що тут зосереджені найагресивніші підрозділи ворога.

«Багато місяців оборони показують, що ми виснажуємо ворога, ми вибиваємо його бойовий дух. Ми виснажуємо його сили у той час, як готуються наші, українські резерви», - сказав Череватий.

Читайте також: У Бахмуті прикордонники відбили «мʼясний штурм вагнерівців»

Як повідомлялося, за даними Генштабу ЗСУ, загарбники намагаються взяти під повний контроль місто Бахмут, тривають жорстокі бої.