В Авдіївці росіяни обстріляли автобус – пасажирка загинула, водій поранений

В Авдіївці російські загарбники обстріляли відомчий автобус: в результаті пасажирка загинула, водій зазнав поранення.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та опублікував відповідні фотографії з місця обстрілу.

«Одна людина загинула, одна дістала поранення під час обстрілу Авдіївки російською окупаційною армією. росіяни вдарили по проспекту Індустріальний, поцілили у відомчий автобус, в якому на той час перебувало дві людини - водій і пасажирка. І водій залишився живим, а пасажирка, на жаль, отримала поранення, несумісні з життям», - написав очільник області.

Він також зазначив, що практично у той самий час масованого обстрілу зазнало місто Часів Яр. У результаті два будинки згоріли вщент, ще три були пошкоджені. Але під час цього обстрілу ніхто не постраждав, бо люди вчасно евакуювалися.

«Досвід останнього року свідчить, що будь-яка точка на Донеччині є потенційно небезпечною, і єдиний спосіб вберегтися — виїхати до інших регіонів країни. Не зволікайте! Евакуюйтеся!», - закликав Кириленко.

Читайте також: На Донеччині за добу росіяни вбили шістьох цивільних, ще 15 поранили

Як повідомлялося, Донеччина перебуває під постійними обстрілами російських військ, щодня ворог вбиває та травмує цивільних мешканців, пошкоджує інфраструктурні об’єкти.