Leopard 2 надихає: заступник Резнікова у Польщі випробував німецький танк

Фото

Танки Leopard 2 є грізною зброєю, яка в руках навчених українських захисників наближатиме перемогу, заявляє перший заступник міністра оборони України генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

Як передає Укрінформ, він повідомив у Телеграмі, що під час візиту до Польщі ознайомився з ходом навчань українських танкістів і піхотинців та відзначив надзвичайну мотивацію українських захисників опановувати новітню зброю зразків НАТО.

Генерал-лейтенант особисто випробував міць танка Leopard 2 та оцінив якість цієї бойової машини.

“Сила, потужність, хід і високий рівень захисту від ураження. Цей танк справді надихає. Так кажуть й українські воїни, які отримують знання і навички управляти ним. Leopard 2 – це грізна зброя, яка в руках навчених українських захисників, наближатиме перемогу України над загарбниками! Вірю в українських воїнів і пишаюся ними. Наші військові ефективно застосовуватимуть цю західну зброю в майбутніх битвах за Україну, за нашу волю і свободу”, – наголосив Павлюк.

Читайте також: Іспанія передасть Україні танки Leopard 2 після Великодня

Представники української делегації оглянули навчальні місця, тренажерні класи теорії і практики, зразки озброєння країн НАТО, поспілкувалися з українськими воїнами і закордонними інструкторами.

Як повідомляв Укрінформ, Німеччина передала Україні 18 танків Leopard 2А6. Також Україна отримала від Португалії три танки Leopard моделі 2A6.