росіяни вночі завдали ракетного удару по центру Краматорська та промисловій зоні

Фото

Вночі російські загарбники вдарили ракетами по центру Краматорська та промисловій зоні.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Краматорська міська рада з посиланням на міського голову Олександра Гончаренка.

«Вночі росіяни вдарили ракетами по центру Краматорська та промисловій зоні. Без постраждалих. Уточнюємо інформацію щодо руйнувань», - йдеться у повідомленні під опублікованими фотографіями значних руйнувань, яких завдали місту ворожі ракети.

Як уточнив у Телеграмі керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко,  у Краматорську російські загарбники пошкодили освітній заклад та підприємство.

«Уночі та зранку росіяни завдали ракетних ударів по Краматорську – пошкоджено адмінбудівлю освітнього закладу та будівлю підприємства. За попередньою інформацією, без жертв… На Горлівському напрямку одна людина загинула і одна поранена у Бахмуті. Також одна людина поранена у Часовоярській громаді – у місті пошкоджено щонайменше чотири будинки. У Костянтинівці пошкоджено два будинки та газопровід», - написав очільник області.

Він зазначив, що також за минулу добу на Донецькому напрямку в Очеретинській громаді одна людина загинула в Орлівці та одна людина поранена у Первомайському. На Лисичанському напрямку пошкоджено приватні будинки на двох вулицях у Сіверську, тривають обстріли Торського і Зарічного Лиманської громади.

У міськраді Краматорська повідомили про наслідки нічного ракетного удару по центру Краматорська. «Пошкоджено вісім багатоповерхівок, офісне приміщення, готель, школа, два торговельних центри, кафе та два магазини», - зазначила міська рада.

Читайте також: росіяни за добу обстріляли чотири райони Харківщини, є руйнування

Як повідомляв Укрінформ, Донецька область, зокрема і місто Краматорськ, перебуває під постійними обстрілами російських військ, щодня ворог вбиває та травмує цивільних мешканців, руйнує інфраструктурні об’єкти.