Війська рф за добу обстріляли три райони на Харківщині - пошкоджений транспортний об’єкт

російські війська минулої доби, 5 березня, знову обстрілювали населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

“Минулої доби під вогнем загарбників були Куп'янськ, Стрілеча, Огірцеве, Дворічна та інші населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів”, - йдеться у повідомленні.

У Куп'янську обстрілами пошкоджений об'єкт транспортної інфраструктури, сталася пожежа. Протягом учорашнього дня ворог из танків та САУ масовано обстрілював смт Дворічна Куп'янського району.

Читайте також: На Харківщині під час виконання бойового завдання загинув командир стрілецької роти ЗСУ

“Біля с. Бударки Чугуївського району російський боєприпас, попередньо, ПТУР, влучив у цивільний автомобіль "Нива". Загинуло подружжя – 48-річний чоловік та 45-річна жінка”, - зазначив Синєгубов.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генштабу ЗСУ, росіяни основні зусилля зосереджують на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.