Загарбники вдарили ракетами по Мирнограду на Донеччині та обстріляли Авдіївку

Фото

Мирноград на Донеччині зазнав двох ракетних ударів, Авдіївка зранку - два масовані обстріли. За добу в області пошкоджено будинки, стадіон, крамницю, дитсадок.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та опублікував фото руйнувань.

«Двох ракетних ударів зазнав Мирноград – за попередньою інформацією, росіяни використали ракети С300, пошкодили чотири приватні будинки та стадіон. За попередніми даними, минулося без жертв… В Авдіївці протягом ночі були поодинокі "прильоти", а зранку - два масовані обстріли по житловій та промисловій зонах», - написав Кириленко.

Він зазначив, що на Волноваському напрямку під обстрілами Вугледар, Новоукраїнка та Богоявленка. На Донецькому напрямку обстріли Курахівської ТГ: одна людина поранена, і чотири будинки пошкоджено у Гірнику; у Гострому пошкоджено будинок і крамницю, ще один будинок пошкоджено в Курахівці. Також уночі зафіксовано обстріли Мар’їнської та Очеретинської громад, на Лисичанському напрямку були обстріли Сіверська та околиць громади.

Читайте також: ППО збила над Києвом дев'ять «шахедів», військова адміністрація назвала мету атаки ворога

«На Горлівському напрямку поранено одну людину і пошкоджено три будинки в Костянтинівці, ще один будинок пошкоджено в Предтечиному. У Бахмуті впродовж доби пошкоджено дев'ять багатоповерхівок і дитсадок. Шість будинків пошкоджено у Васюківці Соледарської ТГ», - констатував Кириленко.

Як повідомлялося, за добу 26 лютого російські загарбники поранили двох жителів Донеччини.

Фото: Павло Кириленко, Телеграм