Шмигаль нагородив випускників Нацакадемії сухопутних військ

Фото

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час робочої поїздки до Львівської області узяв участь у церемонії випуску офіцерів ЗСУ Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Про це він повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Привітали з випуском молодих офіцерів Збройних сил України Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Дякуємо за обраний вами шлях служіння Батьківщині», - зазначив глава уряду.

Читайте також: За час повномасштабної війни військові ВНЗ вдруге випускають офіцерів - Зеленський

Звертаючись до молодих офіцерів, він наголосив, що сьогодні немає просто військовослужбовців, кожен із випускників — захисник України, кожен — офіцер перемоги.

«Дякуємо вашим батькам, які виховали патріотів.Українці — нація нескорених і незламних. Весь світ захоплюється нашою стійкістю. Це в нас було завжди й це те, що веде нас до перемоги», - підкреслив Шмигаль.

Шмигаль нагородив випускників Нацакадемії сухопутних військ / Фото: Альона Николаєвич, Укрінформ

За інформацією Урядового порталу, Прем'єр-міністр під час нагородження найкращих випускників академії вручив офіцерам золоті медалі.

Читайте також: На швидке відновлення України цьогоріч потрібно ще $17 мільярдів - Шмигаль

Своєю чергою міністр оборони Олексій Резніков у привітанні випускникам Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та Військової академії у м. Одеса у Фейсбуці наголосив, що невдовзі молоді командири пройдуть справжню перевірку під час відсічі російській навалі.

"Служити у Збройних силах України у цей визначальний для держави період – велика честь і відповідальність. ЗСУ поважають союзники на усіх континентах та бояться вороги. Наші захисники і захисниці творять історію, формують світові стандарти і пишуть нові сторінки до підручників з військового мистецтва. Вам буде непросто. Але поряд будуть справжні герої. Разом ви – нездоланна сила", - наголосив очільник МОУ, побажавши кожному випускнику успіху і перемоги.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський у відеозверненні до випускників і викладачів Львівської та Одеської військових академій наголосив, що військові навчальні заклади України вже вдруге від початку повномасштабного вторгнення росії відправляють до Сил оборони поповнення офіцерського корпусу.