Прикордонники знешкодили під Бахмутом декілька ворожих груп

Відео

На околицях міста Бахмут Донецької області бійці Державної прикордонної служби України за допомогою мінометів знешкодили декілька штурмових груп ворога, серед загарбників є ліквідовані та поранені.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ДПСУ.

Просування ворожих груп до позицій Сил оборони України на околицях Бахмута було виявлене за допомогою аеророзвідки. В одному випадку група російських штурмовиків намагалася потайки пересуватися вздовж парканів приміської забудови.

«За напрямком руху російських зайд здійснено мінометний обстріл, під час якого одного штурмовика ліквідовано, чотирьох поранено», – повідомили в ДПСУ.

Відео: Державна прикордонна служба України

Зазначається, що того ж дня на іншому напрямку в передмісті Бахмута мінометні розрахунки прикордонників ефективно відпрацювали по трьох групах ворожої піхоти, що рухалися для атаки українських позицій. Частина загарбників була ліквідована, решта розсіялися.

Читайте також: Нацгвардійці «приземлили» під Бахмутом ворожий гелікоптер Мі-24

Як повідомляв Укрінформ, станом на 8 лютого у розв’язаній проти України повномасштабній війні рф втратила вже близько 134 тисячі 100 своїх військових, 3253 танків, 6485 бойових броньованих машин, 2236 артилерійських систем та багато іншої техніки.

Фото: Державна прикордонна служба України