Зеленський подякував Польщі за рішення щодо танків

Президент Володимир Зеленський висловив вдячність керівниками та всьому народові Польщі за рішення щодо надання Україні танків.

Про це глава держави написав у Твіттері, повідомляє Укрінформ.

"Дякую Анджею Дуді, Матеушу Моравецькому, Маріушу Блащаку, Яцеку Сєвєрі і народу Польщі за такі важливі рішення про передачу Україні 60 польських танків, 30 із яких – знамениті PT-91 Twardy, і 14 Leopard-2. Як і 160 років тому, ми разом, але цього разу у ворога немає шансів. Разом переможемо!" – написав Зеленський.

Читайте також: Канада передасть Україні чотири танки Leopard 2

Своєю чергою Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль також подякував польському народу за потужну підтримку України та готовність передати 60 танків.  

«Польща передасть Україні 60 танків. Відомі Leopard-2 і PT-91 Twardy посилять наші ЗСУ. Дякую главі польського уряду Матеушу Моравецькому і всьому  польському народу за потужну підтримку України на шляху до перемоги», - написав Шмигаль.

Як повідомлялося, глава польського уряду Матеуш Моравецький заявив, що Варшава готова передати Києву 60 польських танків PT-91 (модернізована версія Т-72), а також 14 танків Leopard 2.

Фото: ОП