У битві за Бахмут прикордонники знищили розвідгрупу й відбили штурм загарбників

Фото

Військовослужбовці Держприкордонслужби біля міста Бахмут провели ряд оборонних боїв із російськими загарбниками, у ході яких відбили противника і знищили розвідгрупу. 

Про це повідомили у ДПСУ, передає Укрінформ.

«Вчора удень противник намагався провести розвідку боєм в бік опорного пункту прикордонного підрозділу, який неподалік Бахмута. Наші бійці ворожу розвідгрупу ліквідували – знищили двох розвідників, ще трьох поранили», - йдеться у повідомленні.

Більш масштабно до штурму оборонних позицій противник підійшов з настанням темряви, залучивши з кількох напрямків піхоту, зазначили в ДПСУ. Артилерія Сил оборони відстрілялась по живій силі противника одразу під час його висування, тим самим значно знизивши його атакувальний потенціал.

Просування росіян вперед зупинили прикордонники у ближньому бою. «Позиційна баталія тривала усю ніч, рубіж оборони українські захисники втримали, втрати противника уточнюються», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Спецпризначенці СБУ влаштували пекло загарбникам під Бахмутом

Як повідомлялося, ворожа ПВК Вагнера лише у боях за Бахмут та Соледар втратила близько 40 тис. бійців, що становить близько двох третин цієї структури.