Донецька ОВА показала наслідки ракетного удару по Краматорську

Відео

Донецька обласна військова адміністрація оприлюднила відео з наслідками ракетного удару російських військ по Краматорську, де сьогодні, 20 січня, трьома влучаннями було пошкоджено дитячий садок, школу, житлові багатоповерхівки, медичні заклади. Є поранений.

Відповідний ролик викладений на Ютуб-каналі ОВА, передає Укрінформ. 

На відео – пошкоджена будівля дитячого садочка, де розбите скло у вікнах, рами вивернуті, місцями вони взагалі вилетіли, на даху будинку дірки. На вулиці велика вирва від ворожої ракети, розбиті дитячі майданчики, поламані гойдалки, альтанки, усередині пошкодженої будівлі - купи уламків скла, побиті дитячі меблі, розкидані обпалені книжки.

У багатоповерхових багатоквартирних будинках, де від вибухів повилітали шибки, комунальники на спеціальних підйомниках усувають пошкодження. Також вони навколо будинків прибирають будівельне сміття, що утворилося після вибуху.

В ОВА нагадали, що сьогодні зранку росіяни знову ударили по Краматорську — влучили у дитсадок, профілакторій, пошкодили школу й житлові багатоповерхівки.

«Щодня Донеччина зазнає численних ворожих обстрілів та ударів — росіяни прагнуть винищити якомога більше наших людей. За всі злочини будуть відповідати!», - наголосили у військовій обладміністрації.

Читайте також: Обстріл Запоріжжя: ворог вдарив по місту ракетами С-300, у поліції показали наслідки

Як повідомлялося, на Донеччині зранку 20 січня російські загарбники завдали ракетного удару по Краматорську, ракета впала поблизу дитсадка.