Загарбники обстріляли Донеччину, пошкодили храм та ЛЕП

Фото

На Донеччині загарбники вночі та вранці стріляли по всій лінії фронту, ракетним ударом пошкоджено храм у селі Багатир.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Вночі та вранці росіяни продовжували стріляти по всій лінії фронту. На Волноваському напрямку під артилерійським вогнем знову опинився Вугледар, а серед ночі 2 ракетних ударів зазнав Багатир Великоновосілківської громади — пошкоджено вікна, двері та фасад храму, зруйновано підсобні приміщення кав'ярні. Без жертв», - написав очільник області.

Читайте також: Загарбники протягом доби вбили ще одного цивільного на Донеччині

Він зазначив, що на Донецькому напрямку гучно було у Курахівській громаді — у смт Гострому пошкоджено лінії електропередач, а зранку відбувся обстріл села Дальнього. Поодинокі прильоти були у Мар'їнці та Авдіївці.

Кириленко нагадав, що вчора на Горлівському напрямку росіяни завдали чотири ракетні удари по Костянтинівці — ніхто не постраждав, але пошкоджень зазнали інтернат, кінотеатр і гуртожиток. Періодичні обстріли також були зафіксовано на околицях Часовоярської та Соледарської громад.

«На Лисичанському напрямку під обстріли потрапила Серебрянка Сіверської громади, а також Торське та Зарічне Лиманської громади — без постраждалих», - додав керівник ОВА.

Читайте також: Президент: Ворог не відмовився від божевільної ідеї захопити Донеччину під Новий рік

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, у регіоні проблеми з електро-, тепло-, водопостачанням.