Про що свідчить різке скорочення кількості ув’язнених у російських колоніях

В росії різко покращилася криміногенна ситуація? Зрозуміло – ні. Вона, до речі, лише росте

В росії відзначається масове зменшення кількості ув’язнених у виправних колоніях (ВК). Так, лише з серпня по жовтень кількість ув’язнених в ВК зменшилася на 24 тисячі осіб. Було 349 тисяч — стало 325 тисяч. Дуже показові цифри і ось чому.

Щомісяця енна кількість ув’язнених надходить у ВК і звільняються, проте, найчастіше це завжди збалансоване середньостатистичне значення. А зараз, зменшення більше, ніж надходження, що ж це? В росії різко покращилася криміногенна ситуація? Зрозуміло – ні. Вона, до речі, лише росте. Просто ця кількість здебільшого — ув’язнені, що стали членами ПВК «Вагнера». Навіть з урахуванням звільнених за термінами, йдеться про повноцінні батальйонні групи.

Ось лише питання. «Група вагнера» ​​зараз цілком і повністю перетворилася з розрекламованого «елітного» формування у зборище сифілітиків та педофілів. При цьому якихось суттєвих успіхів у зоні бойових дій вони не досягають, що й не дивно.

Таким чином, всього за неповні 9 місяців війни ми змогли побачити тотальну деградацію абсолютно всієї силової системи росії — від армії і закінчуючи «елітними» гібридними формуваннями. Залишилося тільки путлерюгент вводити у справу!

Олександр Коваленко