На Куп’янському напрямку росіяни постійно намагаються відбити втрачені позиції

На Куп’янському напрямку на Харківщині російські загарбники постійно намагаються відбити втрачені позиції.

Про це сказав в ефірі телемарафону "Єдині новини" начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає кореспондент Укрінформу.

"Наші ЗСУ ведуть активні бойові дії на Куп’янському напрямку, де ворог постійно намагається контратакувати і відбити втрачені ним раніше позиції", – сказав Синєгубов.

Він зазначив, що на Харківщині постійно зазнають ворожих обстрілів населені пункти Куп’янського, Чугуївського, Харківського, Ізюмського районів.

Читайте також: На Харківщині на мінах підірвалися троє працівників залізниці та електромонтер

Як повідомляв Укрінформ, на Харківщині точаться бойові дії за звільнення 29 населених пунктів. Як зазначали раніше військові оглядачі, російська армія буде продовжувати боротися за цей відсоток території, що залишається окупованим, оскільки без цієї ділянки Харківської області неможливо буде утримувати Сватове на Луганщині.

Читайте також: російські військові на Харківщині мінували навіть ліжка в дитсадках - голова ОВА

За даними зведення Міністерства оборони Великої Британії, опублікованому в понеділок, наразі район міста Сватове є найвразливішим оперативним флангом російських сил, тому вони, ймовірно, розглядатимуть збереження контролю над містом як пріоритет.