Подоляк вважає, що удари росії по Польщі були свідомими

Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк переконаний, що ракетні удари росії по території Польщі були не помилковими, а саме свідомими.

Про це він зазначив у Твіттері, повідомляє Укрінформ.

"Удари по території Польщі – не випадковість, а свідомо спланований «привіт» від росії, замаскований під «помилку». Так буває, коли зло залишається непокараним, а політики займаються «вмиротворенням» агресора. Ru-терористичний режим має бути зупинений. Співчуття родинам загиблих", - підкреслив Подоляк.

Читайте також: Подоляк – про ракетний терор: рф принижує усіх лідерів, які виступали за «діалог» з нею

Як повідомляв Укрінформ, у польському селі Пшеводув Грубешівського повіту Люблінського воєводства, неподалік від українського кордону, внаслідок вибуху у вівторок загинули двоє людей. Інцидент стався біля зерносушарки близько 15:40 за місцевим часом.

Читайте також: Польща офіційно підтвердила, що на її території впала російська ракета

Західні ЗМІ із посиланням на джерела у розвідувальних органах повідомили, що інцидент міг статися внаслідок того, що дві російські ракети перетнули простір Польщі поблизу кордону з Україною.

Речник польського уряду Пьотр Мюллер звернувся до польських ЗМІ з проханням не поширювати неперевірену інформацію та дочекатися офіційних повідомлень.

15 листопада росія здійснила масовану ракетну атаку проти України.