Після загибелі людей у Польщі не має бути жодних обмежень на постачання зброї в Україну - Лінкявічюс

Колишній міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс заявляє, що після загибелі двох людей у Польщі не має бути жодних обмежень на постачання зброї в Україну.

Про це Лінкявічюс написав у своєму Твіттері, передає Укрінформ.

“Від російських ракет у Польщі загинули двоє людей. Якщо навіть випадково, це має велике значення. Більше жодних “червоних ліній”, жодних обмежень на постачання зброї в Україну. Необхідно якомога швидше покінчити з окупаційними військами на території України”, - написав Лінкявічюс.

Читайте також: Прем’єр Бельгії нагадав про готовність НАТО захистити союзників

Як повідомляв Укрінформ, у польському селі Пшеводув Грубешівського повіту Люблінського воєводства, неподалік від українського кордону, внаслідок вибуху у вівторок загинули двоє людей. Інцидент стався біля зерносушарки близько 15:40 за місцевим часом.

Читайте також: Польща офіційно підтвердила, що на її території впала російська ракета

Західні ЗМІ із посиланням на джерела у розвідувальних органах повідомили, що інцидент міг статися внаслідок того, що дві російські ракети перетнули простір Польщі поблизу кордону з Україною.

Речник польського уряду Пьотр Мюллер звернувся до польських ЗМІ з проханням не поширювати неперевірену інформацію та дочекатися офіційних повідомлень.

15 листопада росія здійснила масовану ракетну атаку проти України.