Масований обстріл Миколаєва: з-під завалів човнової станції дістали тіло чоловіка

Оновлено

Унаслідок масованого обстрілу Миколаєва вісьмома ракетами типу С-300 загинув чоловік, його тіло вилучили з-під завалів будівлі човникової станції.

Про це у Телеграмі повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім, передає Укрінформ.

«Під завалами рятувальної човникової станції знайдено чоловіка. На жаль, він помер", - написав Кім.

Він також оприлюднив відео порятунку 11-річного хлопчика з-під завалів п'ятиповерхівки.

Зауважимо, раніше Миколаївська ОВА у Фейсбуці повідомила, що внаслідок масованої атаки на Миколаїв попередньо постраждали дві людини.

«Вночі, 13 жовтня, орієнтовно після 01:04 ворог масовано обстріляв Миколаїв вісьмома ракетами типу С-300. Відомо про влучання у низку цивільних об’єктів. Зокрема, у п’ятиповерховий житловий будинок. В результаті два верхні поверхи зруйновані вщент, решта – під завалами. Попередньо, дві людини отримали поранення», - йдеться у повідомленні.

При цьому уточнюється, що серед поранених 11-річний хлопчик, якого дістали із під завалів.

Пошукова операція ще семи осіб триває.

Читайте також: Повітряні сили «приземлили» на півдні шість ворожих дронів-камікадзе

Окрім того, обстрілів ворога зазнали два райони Миколаївщини.

«У Миколаївському районі з 05:00 13 жовтня під ворожими обстрілами перебувають два села Шевченківської громади. Влучання по населених пунктах та за їх межами. Наслідки уточнюються», - йдеться у повідомленні.

Вночі 13 жовтня, з 01:00 до 02:00, були обстріли околиць села Інгульської громади Баштанського району. Постраждалих та руйнувань немає.

Минулої доби обстрілів зазнала Березгуватська громада. Так, з 09:00 до 10:00, о 10:04, 16:40 й 21:19 були обстріли чотирьох населених пунктів громади та їх околиць. Внаслідок чого в одному із сіл пошкоджено 11 житлових будинків. Постраждалих немає.

Читайте також: росіяни обстріляли Миколаїв та громади області, зруйновані 15 будинків

Також, вчора о 10:30, 16:00 та 18:00 обстрілів зазнали два села Широківської громади. В результаті чого в одному із них повністю зруйновано будинок та ще чотири пошкоджено. Постраждалих немає.

Як повідомлялося, вночі, 13 жовтня, ворог масовано обстріляв Миколаїв вісьмома ракетами типу С-300. Відомо про влучання у низку цивільних об’єктів. 

Фото: Миколаївська ОВА