ДСНС закликає жителів Запоріжжя утриматись від відвідування місць ракетного удару

Державна служба з надзвичайних ситуацій попереджає про ймовірність повторних обстрілів Запоріжжя, жителів міста закликають утриматися від відвідування місць, де на цей час спеціалізовані служби проводять аварійно-рятувальні роботи після ракетного удару російських військ.

Як передає Укрінформ, про це ДСНС повідомляє в Телеграмі.

Так, станом на ранок 9 жовтня в Запоріжжі триває ліквідація наслідків масованої ракетної атаки, здійсненої по місту вночі.

За даними ДСНС, ворожим ударом зруйнований під'їзд багатоповерхового житлового будинку з першого по восьмий поверхи та приватні домоволодіння міста.

Станом на 08:00 на місці працюють усі екстрені й профільні служби Запоріжжя. Співробітники психологічної служби Головного управління ДСНС також надають допомогу постраждалим.

Для проведення аварійно-рятувальних робіт, гасіння пожеж і порятунку людей працює 20 одиниць спеціальної техніки і 85 рятувальників управління ДСНС Запоріжжя.

Читайте також: У Запоріжжі під завалами будинків знайшли вже 19 загиблих

"У зв'язку із загрозою повторних обстрілів закликаємо людей утриматися від відвідування місць, де наразі спеціалізовані служби проводять аварійно-рятувальні роботи", — наголосили в службі.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 9 жовтня російські війська завдали по Запоріжжю ракетного удару, влучивши по багатоквартирних будинках та вулиці приватного сектора. Унаслідок ворожого обстрілу загинули щонайменше 17 мирних жителів.