На Харківщині за добу отримали поранення вісім людей, одна жінка підірвалась на міні

На Харківщині протягом минулої доби внаслідок російських обстрілів поранення отримали восьмеро людей, усі вони перебувають у стані середньої важкості, ще одна людина підірвалася на міні в лісі.

Про це в Телеграмі повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Протягом доби окупанти наносили удари по Куп’янському, Чугуївському, Ізюмському районах. Унаслідок обстрілів у Куп’янську виникла пожежа на території меблевого цеху. Протягом доби медики обласного Центру екстреної медичної допомоги госпіталізували 2 людей в Куп‘янському районі, 4 - в Ізюмському та 2 людини у Вовчанську Чугуївського району. Усі постраждалі в стані середньої важкості", - йдеться у повідомленні.

Крім того, за даними ОВА, зранку в Ізюмському районі 47-річна жінка отримала поранення, наступивши на міну.

"Постраждала збирала в лісі гриби. Вкотре наголошуємо: мінна небезпека, особливо в лісосмугах, не зникла. Вибухотехніки працюють у посиленому режимі, але площі мінувань, які залишив нам ворог, величезні", - зазначив Синєгубов.

Читайте також: Кількість поранених дітей в Україні через російську агресію зросла до 789

Як повідомлялося, вночі 6 жовтня загарбники атакували Харків дронами Shahed, частини яких на місці влучань знайшли правоохоронці.

Снаряди влучили на територію підприємства в Основ’янському районі. Внаслідок обстрілу сталася пожежа на площі 500 кв. м, пошкоджено службове одноповерхове приміщення та дах чотириповерхової нежитлової будівлі.