росіяни уночі били по Миколаєву ракетами С-300, зруйнували коледж та пошкодили музей

Відео

Минулої ночі російські загарбники вкотре атакували Миколаїв та громади ракетами С-300 – влучили в музей, навчальний заклад, сільгосппідприємство та склади.

Про це повідомляє пресслужба обласної адміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Вночі 29 вересня, близько 02:33, Миколаїв зазнав удару, попередньо, ракетою типу С-300. Відомо про влучання по відкритій території. Внаслідок чого пошкоджено цивільні об’єкти, зокрема музей та навчальний заклад. Постраждалих немає», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що під постійним вогнем залишається Березнегуватська громада. Так, 28 вересня обстріли були у с. Червоний Яр, на околицях с. Лепетиха.

Читайте також: ЗСУ знищили на Запорізькому напрямку три ворожі ракетні комплекси С-300

Вночі 29 вересня, близько 02:25 обстрілів зазнало смт Березнегувате. Внаслідок обстрілів зруйновано складську будівлю. Також пошкоджено приватні будинки, об'єкти торгівлі й приватного підприємства. Інформація щодо жертв та постраждалих уточнюється.

Тривають обстріли й Широківської громади. Влучання зафіксовано за межами населеного пункту – в сільгосппідприємство, городи та дороги.

Своєю чергою пресофіцер Миколаївської ОВА Дмитро Плетенчук повідомляє, що росіяни ракетами С-300 зруйнували будівельний коледж у центрі Миколаєва.

Читайте також: Ворог вночі обстріляв Миколаїв, постраждали цивільні об’єкти

«Ворог продовжує знищувати навчальні заклади Миколаєва. Вночі, 29 вересня, ракетами С-300 пошкоджено будівельний коледж у центрі міста, постраждав і музей, який знаходиться неподалік. Ворог і надалі продовжує руйнувати все, до чого не може дотягнутися», - сказав Плетенчук.

Як повідомлялося, 19 вересня ворог здійснив ракетний обстріл промислової зони Південноукраїнської АЕС. Ударною хвилею пошкоджено будівлі АЕС, розбито понад 100 вікон.