За добу на Сумщині зафіксували майже 140 прильотів зі сторони росії

російські окупаційні війська 23 вересня не припиняли обстріли Сумщини. За добу в прикордонних громадах області зафіксували майже 140 прильотів зі сторони рф.

Про це повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький, передає Укрінформ.

У Середино-Будській громаді росіяни били по околиці Середина-Буди з САУ, мінометів й кулеметів. Унаслідок обстрілу пошкоджена лінія електропередач, через що близько 3000 абонентів наразі залишилися без електропостачання. Ведуться ремонтні роботи.

Читайте також: росіяни за минулу добу обстріляли 12 прикордонних громад Сумщини і Чернігівщини

У Краснопільській громаді зранку ворог обстріляв околиці Краснопілля із артилерії та мінометів. Продовжився обстріл громади і після обіду: з реактивних систем залпового вогню та самохідних артилерійських установок.

А в Білопільській громаді, окрім обстрілів з мінометів та артилерії, ворог скинув з безпілотника вибуховий пристрій типу ВОГ-17. У Юнаківській громаді: обідній обстріл із САУ.

Читайте також: Голова Сумщини повідомив про обстріл десяти громад: є поранені

Нагадаємо: напередодні обстрілів зазнали одразу 10 прикордонних громад Сумщини. Поранення дістали чотири мирні мешканці, пошкоджені 20 будинків, два підприємства, школа, садочок та сільський будинок культури.