Ворог вдарив ракетами по інфраструктурі Чугуївського району

На Харківщині минулої доби ворог завдав ракетних ударів по інфраструктурі Чугуївського району, також обстрілював Куп'янський район – там є загиблі та поранені, одна дитина в тяжкому стані.

Про це в Телеграмі повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Вчора близько 18:00 росіяни завдали два ракетних удари по інфраструктурному об'єкту Чугуївського району. Без жертв та постраждалих. Протягом минулої доби ворог масовано обстрілював населені пункти Харківщини, прилеглі до кордонів з рф та лінією зіткнення», - ідеться в повідомленні.

Як повідомлялося напередодні, найбільше постраждало село Грушівка в Куп'янському районі, там загинуло двоє людей, за уточненими даними, 10 отримали поранення, в тому числі четверо дітей. Поранений 10-річний хлопчик перебуває в тяжкому стані.

Крім того, за даними Центру екстреної медичної допомоги, в Куп'янському районі ще двоє поранених, у тому числі 16-річна дитина, в Чугуївському районі - двоє поранених унаслідок обстрілів.

Читайте також: Під час окупації Балаклії загарбники задушили у катівні юриста агропідприємства - поліція

«На лінії зіткнення завдяки успішним діям наших захисників ворог продовжує зазнавати втрат в живій силі та техніці. Так, в районі Кам'янки Ізюмського району знищено одразу 10 одиниць російської техніки та щонайменше 10 окупантів», - зазначив Синєгубов.

Як повідомлялося, минулої ночі війська рф обстріляли зі «Смерчів» Холодногірський район Харкова. В результаті пошкоджено дві житлові багатоверхівки, одна людина отримала поранення, 10 людей через руйнування сходової клітини були заблоковані у квартирах, їх урятували співробітники ДСНС. Також від ракетних влучань часткового руйнування зазнала промислова будівля.