По Харківщині вночі ворог бив ракетами, в облцентрі сталася пожежа

Уночі росіяни вдарили ракетами по адмінбудівлі в Салтівському районі міста Харкова, закладу харчування у Харківському районі та нежитловій будівлі у Чугуївському районі області.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба Головного управління ДСНС України в Харківській області, передає Укрінформ.

"Уночі ворог в черговий раз вдарив ракетами по Харкову. Були вражені адмінбудівля у Салтівському районі міста Харкова, заклад харчування у Харківському районі та нежитлова будівля у Чугуївському районі області", - йдеться у повідомленні.

У Харкові триповерхова адміністративна будівля зазнала серйозних руйнацій. Пожежа, яка виникла внаслідок обстрілу, охопила площу близько 100 кв.м. До ліквідації пожежі та розбору завалів було залучено 10 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 64 чоловіка особового складу ДСНС.

Читайте також: На Харківському напрямку ЗСУ за три дні просунулися майже на 50 кілометрів

Загалом протягом доби рятувальники здійснили 32 оперативних виїзди, з яких на ліквідацію пожеж — 15, у т.ч. спричинених військовими діями – 7. Також піротехніки ДСНС ліквідували 51 ворожий вибухонебезпечний предмет.

Як повідомляв Укрінформ, міський голова Харкова Ігор Терехов інформував, що внаслідок нічного обстрілу Салтівського району постраждав один із вищих навчальних закладів.