На Донеччині російські ракети зруйнували елеватор, палац культури та спорткомплекс

Фото

На Донеччині ворожі ракетні удари фіксували на багатьох ділянках фронту від Курахового до Соледара, були влучання в елеватор, Палац культури, спорткомплекс та житлові будинки.

Про це у Телеграмі повідомив голова Донецької військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Ніч минула неспокійно на багатьох ділянках фронту від Курахового до Соледара», - написав очільник області.

Він зазначив, що по Кураховому росіяни завдали ракетного удару – поцілили у приватний будинок та дорогу. Обійшлося без постраждалих.

Вночі були поодинокі прильоти по старій частині Авдіївки, на ранок – масований артобстріл центру міста. Інформація про постраждалих не надходила.

За словами Кириленка, у Костянтинівській громаді під ворожий обстріл потрапив елеватор – обсяги руйнувань ще встановлюються.

Він констатував, що, як завжди, росіяни багато стріляли у Бахмутському районі: в Бахмутській, Соледарській та Світлодарській громадах.

У Бахмуті ворог влучив у Палац культури імені Мартинова, зараз на місці працюють рятувальники.

Уночі під вогонь потрапив Соледар – пошкоджено спортивний комплекс. Також на території громади пошкоджено приватний будинок у Парасковіївці. Обійшлося без жертв.

Читайте також: На Донеччині рф застосувала заборонені касетні боєприпаси

У Світлодарській громаді від обстрілів потерпають Одрадівка та Майорськ – інформація про постраждалих поки що не надходила.

«За всі злочини росіяни будуть відповідати», - наголосив керівник ОВА та опублікував фотографії з місць руйнувань.

Як повідомлялося, агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи населення, знищуючи цивільну інфраструктуру. За 7 вересня російські загарбники вбили сімох мирних жителів Донеччини, ще дві людини зазнали поранень.

Фото: Павло Кириленко / Телеграм