ЗСУ знищили склад, з якого окупанти брали ракети для бомбардування Харкова

Президент Володимир Зеленський заявив, що українські військові знищили склад з ворожими боєприпасами, з якого росіяни брали ракети С-300 для ударів по Харкову.

Про це Зеленський сказав у традиційному вечірньому відеозверненні 5 вересня, передає Укрінформ.

Він наголосив, що ЗСУ «послідовно, дуже ретельно й акуратно» знищують склади, бази, переправи та штаби окупантів.

«російська армія прийшла на територію України, не чекаючи спротиву. А втече звідси, не маючи жодної іншої надії на порятунок», — наголосив Глава держави.

Читайте також: Президент закликав визнати росію державою-терористом, аби запобігти ядерній катастрофі

Зеленський подякував всім українським захисникам і захисницям, розвідці й Службі безпеки, «які роблять усе, щоб окупантам щодня ставало дедалі складніше перебувати в Україні». Він також подякував українцям на тимчасово окупованій території, які допомагають українській армії знищувати ворожі об’єкти.

«Особливо хочу подякувати бійцям однієї з наших реактивних артилерійських бригад, які своїм влучним вогнем знищили саме той російський склад, з якого окупанти брали ракети С-300 для бомбардування Харкова. Хороша річ MLRS. Дякую, наші герої!» — сказав Зеленський.

Читайте також: Українські прапори повертаються туди, де мають бути по праву - Зеленський після засідання Ставки

Президент також пообіцяв окупантам «обов'язкову відповідь» за сьогоднішній ракетний удар по Криворізькому району, а також за постійні обстріли Зеленодольська, Нікополя, Чернігівської та Сумської областей, Харківщини, міст Донбасу та всієї території України.