Не зможе сидіти рівно: у Мелітополі від вибуху постраждав колаборант

Сьогодні, 12 серпня, під час вибуху в Мелітополі постраждав один з очільників виборчого штабу "єдиної росії" Олег Шостак.

Про це написав в Телеграм написав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

"По заслугам" отримав один з очільників виборчого штабу «єдиної рассєї» - керівник пропагандистського відділу роботи зі ЗМІ Олег Шостак. Близький поплічник Євгена Балицького, який протягом довгого часу був маріонеткою його приватного місцевого телеканалу «МТВ-Плюс». Систематично транслюючи в етері карту України без Криму та сюжети про начебто палку любов мелітопольців до «расєї». Підсумок: тепер Шостак точно не зможе сидіти на стільці рівно - його частину тіла для сидіння буквально підірвано", - написав Федоров.

Читайте також: Мер Мелітополя повідомив про гучний вибух у місті

Він заявив, що полювання на колаборантів, які готуються до псевдореферендуму, розпочато.

За словами міського голови, цього тижня партизанський рух підірвав головний штаб "єдиної росії" по пр. Б. Хмельницького у Мелітополі, що розташоване у самому центрі міста з цілодобовою охороною.

"Саме там орки формували фальшиві списки та здійснювали підкуп виборців", - уточнив Федоров.

Минулого тижня, додав він, було спалено будинок колаборантки - співмешканки окупаційного коменданта одного з селищ Мелітопольського району, яка готувалась до «голосування».

Як раніше повідомлялось, самопроголошений губернатор Євген Балицький заявив, що псевдореферендум щодо приєднання Запорізької області до росії має відбутись 11 вересня.