ЗСУ знищили понад 50 росіян та дві гаубиці на півдні України

Збройні сили України на півдні країни 27 липня знищили 51 окупанта та чотири одиниці броньованої техніки. 

Про це йдеться у повідомленні ОК "Південь" у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Зазначається, що ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 150 вогневих завдань, за результатами яких "закріплено наш вогневий контроль над транспортними артеріями на окупованих територіях, а окупаційні війська зменшено на 51 рашиста, ще 2 гаубиці «Мста-Б», 4 одиниці броньованої та автомобільної техніки, а також склад боєприпасів у Солдатському".

Читайте також: Біля Чорнобаївки через ворожі обстріли згоріли понад 200 гектарів ячменю

В Чорному морі напоготові до завдання ракетних ударів знаходяться два надводних і один підводний ворожий ракетоносій, споряджені 20 ракетами типу «Калібр». "Решта 11 кораблів та катерів рашистського флоту продовжують маневрувати в ракетно безпечних районах поблизу узбережжя Криму", - інформує ОК "Південь".

Як повідомлялось, уночі завдано удар реактивними снарядами системи залпового вогню “Смерч” по Миколаївській області. Уражено об’єкти промислової інфраструктури, зокрема й ремонтне підприємство. Також пошкоджено кілька приватних будівель та автотранспорт. Попередньо без жертв та постраждалих.

Читайте також: В Україні знищили вже понад 40 тисяч російських військових

Також серед ночі агресор двічі обстріляв Нікопольський район. В Марганці «Градами» з напрямку Енергодара ворог бив по житловому сектору: по зупинці громадського транспорту та багатоповерхових будинках. Пошкоджено кілька одиниць автотранспорту. Одну поранену особу госпіталізовано.