Мер Слов'янська показав наслідки вчорашнього обстрілу міста

Фото, відео

Керівник Слов’янської міської військової адміністрації Вадим Лях оприлюднив наслідки вчорашнього вечірнього ворожого обстрілу одного з центральних районів міста.

Як передає Укрінформ, фото пошкодженої багатоповерхівки Лях опублікував у Телеграмі.

«Ось такі результати вчорашнього прильоту. На щастя, у цьому багатоповерховому будинку вже майже ніхто не жив. В одному під’їзді жила жінка, а діти виїхали, в другому – нікого не було. Можна лише уявити скільки би було жертв, якби люди не евакуювалися. Бережіть себе! Тримаємось! Ми разом!», - наголосив Лях у своєму відеозверненні.

За його словами, ввечері 22 липня був черговий ворожий удар, пошкоджено багатоповерхівку на вулиці Торській та приватні будинки в одному з мікрорайонів. Поранень дістали двоє людей.

Як повідомлялося, російський агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області. У регіоні вже давно немає газопостачання, а у багатьох населених пунктах і водопостачання. Ворог робить спроби прорвати українську оборону в кількох напрямках, але не має успіху і повертається на свої попередні позиції.

Читайте також: Ворог обстріляв Слов'янськ касетними снарядами, є поранені

На Донеччині до осінньо-зимового періоду має залишитися не більше 235 тис. населення, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, інші всі повинні евакуюватися. До 24 лютого на Донеччині постійно проживали 1 млн 670 тис. осіб.

Фото: Слов'янська ВЦА, Telegram