Загарбники випустили по Миколаєву шість ракет С-300, влучили у склад

російські загарбники завдали вранці 23 липня шість ракетних ударів по Миколаєву, внаслідок влучання однієї з ракет загорілося складське приміщення.

Про це повідомив у Телеграмі очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Укрінформ.

«Зранку близько 04:20 ворог завдав удару по місту шістьма ракетами С-300. Внаслідок обстрілів відбулося займання на території складського приміщення та сухої трави на відкритій території. Інші влучання були по околицях міста. Попередньо без жертв та постраждалих. Детальна інформація уточнюється», - зазначив Кім.

Читайте також: Загарбники обстріляли три райони Миколаївщини

За його словами, ворог подовжував обстріли районів Миколаївщини й 22 липня: внаслідок ворожих обстрілів у с. Галицинове Галицинівської громади відбулося займання житлового будинку, у лісовому господарстві Галицинівської громади виникло загоряння хвойної підстилки та лісових насаджень.

Продовжувалися також обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської й Широківської громад. Влучання були за межами населених пунктів.

Як повідомляв Укрінформ, цієї ночі загарбники обстріляли Нікопольський та Криворізький райони Дніпропетровщини, Харківський, Богодухівський, Чугуївський, Ізюмський райони Харківської області.