Залужний і Єрмак обговорили з радником Байдена і генералом Міллі ситуацію на фронті

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак і Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний провели телефонну розмову з радником Президента США з питань національної безпеки Джейкобом Салліваном і головою Об'єднаного комітету начальників штабів генералом Марком Міллі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Офісу Президента.

"Андрій Єрмак і Валерій Залужний висловили подяку Джейкобу Саллівану і Марку Міллі за потужну підтримку нашої держави в захисті суверенітету й територіальної цілісності", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сторони також обговорили ситуацію на фронті й потреби України задля відсічі російському вторгненню.

Єрмак розповів, що в ОП продовжують регулярно проводити військові брифінги для представників міжнародних партнерів України. Також, за його словами, ухвалено рішення про створення в країні єдиного інформаційного хабу, який сприятиме роботі військових журналістів, кореспондентів українських та іноземних медіа.

Читайте також: Залужний і командувач сил НАТО у Європі обговорили взаємодію штабів

Як повідомлялося, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам.

Сполучені Штати з перших же днів заявили, що будуть з Україною до перемоги. Америка надає фінансову підтримку та постачає зброю для захисту.

Фото: ОП