На Харківщині «азовці» знищили ворожі танки та БМП

Відео

У селі Варварівка, що поблизу кордону з росією, у Вовчанському районі на Харківщині, підрозділ «Азов» знищив ворожі танки та БМП і майже 40 загарбників.

Про це повідомив у Телеграмі командир загону Сил спеціальних операцій «Азов Харків» Анатолій Сидоренко, передає Укрінформ.

«Мінус три легкових автомобілі особового складу, сім одиниць БМП-2, два танки Т-72Б3 та 37 ворожих загарбників — результат успішної операції Сил СпД ССО АЗОВ Харків у селищі Варварівка, Вовчанського району, Харківської області», - зазначив він.

Читайте також: Артилеристи вразили із М777 російську БМП

При цьому Сидоренко опублікував відеофрагмент операції, зазначивши, що техніку окупантів знищено високоточним влучанням артилерії.

Як повідомлялося, Вовчанська громада (з центром у місті Вовчанськ) на Харківщині захоплена в перші дні повномасштабного вторгнення.

За даними Генштабу ЗСУ, з початку повномасштабного вторгнення росії на фронтах ліквідовано: 1649 танків ворога, 3832 бойові броньовані машини, 839 артилерійських систем, 247 ракетних систем залпового вогню, 109 засобів ППО, 217 літаків та 188 гелікоптерів, 155 крилатих ракет, 15 кораблів та катерів.