Операція на Зміїному: ЗСУ вразили три російські «Панцирі С1»

Військова операція на острові Зміїний розрахована на повне його визволення від російських загарбників.

Про це заявила на брифінгу у Медіацентрі Україна — Укрінформ начальник об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня України Наталя Гуменюк.

“Військова операція розрахована на досить тривалий час і на абсолютне вивільнення острова від окупантів. Цієї ночі було завдано понад 10 уражень влучних, результативних, але повністю всі результати ми ще не можемо розповідати”, - заявила начальник об'єднаного координаційного пресцентру.

Читайте також: Військові просять не коментувати контрнаступ на Херсонщині: Дайте ЗСУ зробити свою роботу

Вона нагадала, що за минулі дні цієї операції ЗСУ влучили в радіолокаційну станцію - “це для острова і очі, і вуха”. Крім того, була знищена жива сила противника та комплекси “Панцир С1”.

“Ми знищили 2 зенітні ракетно-гарматні комплекси “Панцир С1” і цієї ночі ще один пошкодили, тобто вже три такі. І є у нас результати того, що влучили в скупчення на той момент ще живої сили ворога і військової техніки”, - зазначила Гуменюк.

Вона запевнила, що всі деталі будуть згодом оприлюднені.

Читайте також: Українські військові завдали по Зміїному ще понад 10 влучних уражень

Раніше Гуменюк повідомила, що на Зміїному уражено ще один зенітний ракетно-гарматний комплекс “Панцир С1".

Як повідомляв Укрінформ, 22 червня начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов заявив, що військова операція ЗСУ на острові Зміїний триватиме до повного його визволення.