Недолугість рашистської пропаганди

Сьогодення змінює пропагандистську тактику рупорів кремля.

Усі їхні дезінформаційні вкиди і брехливі прогнози тріскаються як мильні бульбашки. Заяви про швидку перемогу рашистів у повномасштабній війні проти України не виправдались. Розповіді про «могутність» їхньої «другої армії у світі» також виявились фейком, а цілі так званої «спецоперації» взагалі постійно змінюються. У межах телеефірів російські пропагандисти розмірковують, як краще знищувати українців: просто «бахнути» артилерією чи ракетами; одразу все зрівняти із землею чи вивезти спочатку якесь майно… Кривавий російський диктатор також постійно змінює сценарії воєнної риторики: він то погрожує, то ображається, то виправдовується, то намагається розповідати про свою «велич», то залякує й безперестану безсоромно бреше.

Дикість рашистів не має меж. Вони не тільки вбивають українців, а й нахабно крадуть усе, що їм подобається, і ні про які міжнародні конвенції навіть не згадують, а поводять себе як військові злочинці-нелюди. А ще більше цивілізований світ вражає їхня нескінченна брехня, бо вони горлопанять, що всі навкруги у всьому винні, усі їх ображають, а вони «бідні» намагаються якось звільнити так звані ЛНР/ДНР від міфічних «нацистів»… Просто небачені звірства власних вояк вони трактують як «допомогу». Кому? І в чому? Вони дуже «допомогли» Маріуполю, повністю знищивши саме місто та вбивши більшість його мешканців.

Зараз рашисти «допомагають» Запоріжжю і Херсонщині, хоча їх мешканці, які залишились на тимчасово окупованих територіях, не сидять склавши руки. Українці активно протидіють окупаційній владі. Зокрема, у Херсоні на «день росії» жителі розвішували патріотичні плакати та листівки, синьо-жовті стрічки, а також демонстративно не вийшли на «святкові» заходи, які організовували рашисти. Була привезена незначна кількість «масовки», яка мала випромінювати радість, але на майже безлюдній площі це вийшло, м’яко кажучи, непереконливо.

Щодо протиправної видачі українцям російських паспортів, то це взагалі не вписується ні в які уявлення щодо здорового глузду. Та рашистські пропагандисти все ж зняли навіть цілий сюжет, який пройшов на російських телеканалах. У ньому показано жінку, котра нібито приїхала з Житомира у Запорізьку область (на тимчасово окуповану її частину!!!), щоб отримати російський паспорт, і тепер плаче від радості, бо, виявляється, вона чекала цього дня 8 років, а весь цей час її примушували любити Бандеру і не давали можливості ходити до вічного вогню… Просто повний маразм… Хоча б ті путінські пропагандисти трохи попрацювали з матеріалом, але вони особливо не напружувались, бо вважають, що їхню брехню в будь-якому вигляді росіяни сприймають. Лють і ненависть з їхнього боку до України постійно «підігрівається» кремлівцями, а головний бункерний маразматик постійно намагається показати свою «велич» і «зверхність» через нескінченні тиради брехні, звинувачень та представлення себе «собіратєлєм земель»…

Але ця потворна російська риторика пропагандистських байок сприймається як недолуга гра поганих акторів театру «путін-шоу», і щоб не говорили ці театрали, це ніяк не змінить ставлення цивілізованого світу до них. Дезінформація та фейки рашистів уже формують у людей зворотну, антипутінську реакцію. Тому недовго залишилось розкошувати кремлівським пропагандистам та найбільш кривавому злочинцеві путіну, оскільки міжнародні судові інституції вже збирають необхідні докази їхніх злочинів і обов’язково винесуть відповідні покарання. І тоді рашистам буде точно не до пропаганди…

Національна академія СБУ