На півдні ЗСУ знищили 11 російських військових і три одиниці техніки

На півдні Збройні сили України знищили 11 російських військових і три одиниці автомобільної техніки ворога.

Як передає Укрінформ, про це оперативне командування "Південь" повідомляє у Фейсбуці.

"Наші ракетно-артилерійські та інші підрозділи продовжують виконувати вогневі завдання на лінії зіткнення, системно скорочуючи "довгу армію світу". Протягом ночі забезпечено зменшення на 11 рашистів та три одиниці ворожої автотехніки, в тому числі броньованої", – ідеться в повідомленні.

За даними ОК "Південь", станом на 13%00 19 червня російські війська продовжують оборонятися на зайнятому рубежі. Шансів для просувань уперед не мають, удаються до хаотичних обстрілів населених пунктів і позицій українських захисників.

Читайте також: На Сумщині від ворожих обстрілів спалахнула велика пожежа, постраждала жінка

У Миколаївській області тривають обстріли Баштанського району. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

У Херсонській області бойові дії тривають. Загарбники продовжують обстріли як захоплених, так і звільнених населених пунктів, а також сусідніх областей з території Бериславського та Херсонського районів.

Корабельне угруповання ворогів у Чорному морі за ніч змін не зазнало. Тож загроза ракетного удару лишається і з моря, і з суходолу, і з повітря.

Читайте також: Вночі загарбники атакували Одещину двома ракетами, їх збила ППО

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 19 червня російські війська вкотре атакували Одеську область ракетами типу "Онікс", випущеними з тимчасово окупованому Криму. Ворожі удари були відбиті протиповітряною обороною України.

18 червня в Миколаївській області російські загарбники обстріляли Галицинівську громаду, унаслідок чого загинули двоє мирних жителів. Також сталося загоряння на території приватного сільськогосподарського підприємства.