Лише один із 10 загарбників готовий іти у прямий бій з українськими військовими – СБУ

Аудіо

російські загарбники настільки бояться ЗСУ, що лише 1 із 10 готовий до прямого зіткнення з українськими бійцями.

Про це свідчить чергова перехоплена телефонна розмова ворогів, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу СБУ в Телеграмі.

Зокрема, росіянин розповідає своїй дружині, що з його батальйону дуже багато таких, хто відмовився йти у бій. «У бій пішли з усього батальйону тридцять чоловік … Кого поранило, хто 200-й, хто 300-й, хто відмовився… Всього тридцять з усього батальйону. Тридцять! Уявляєш?» – говорить він.

Як зазначається, зазвичай батальйон налічує від 300 до 900 військовослужбовців у залежності від типу військ. Тому така тенденція у лавах ворога не може не тішити, підкреслили в СБУ, також додавши, що це пояснює, чому російські загарбники все менше ідуть в пряму атаку, а просто здалеку зачищають українські населені пункти артилерією, вбиваючи цивільних.

В СБУ нагадали росіянам, які хочуть зберегти життя на війні, про «гарячу» телефонну лінію 2402, подзвонивши на яку, можна здатися в полон. Працює цілодобово для українських і російських номерів.

Читайте також: СБУ заблокувала шахрайську схему «Ваш родич у полоні»

Як повідомляв Укрінформ, станом на 14 червня українські захисники від початку повномасштабного російського вторгнення знищили близько 32 500 загарбників.