Зеленський відзначив нагородами ще 121 українського військового

Президент України Володимир Зеленський відзначив державними нагородами ще 121 українського військового.

Про це Глава держави повідомив у відеозверненні до громадян, передає Укрінформ. 

«17 864 учасники бойових дій відзначені державними нагородами України за час з 24 лютого. Це число на 100% демонструє, який масштаб героїзму нашого народу став відповіддю на повномасштабне вторгнення росії. Підписав сьогодні новий указ про нагородження наших військових. 121 воїн відзначені нагородами, 32 із них посмертно», - сказав Зеленський.

За його словами, нині наші герої не здають позицій в Сєвєродонецьку. У місті продовжуються запеклі вуличні бої. Лисичанськ, Словʼянськ, Бахмут, Святогірʼя, Авдіївка, Курахове та інші напрямки російських ударів – це сьогодні найгарячіші точки протистояння.

«російська армія намагається залучити на Донбаському напрямку ще додаткові сили, але 103-й день – і український Донбас стоїть міцно. Робимо все для оборони й на Запорізькому напрямку, на Миколаївському також», - додав Президент.

Читайте також: Президент у Києві вручив ордени «За заслуги» двом кореспондентам Укрінформу

Він наголосив на тому, що вдячний кожному, хто витримує потужний тиск окупантів і захищає нашу державу.

Як повідомлялося, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам.

Фото: Офіс Президента