Війська рф завдали масованого ракетного удару по Миколаївщині

російські війська завдали масованого ракетного удару із застосуванням стратегічної авіації по Миколаївській області.

Як передає Укрінформ, про це оперативне командування «Південь» повідомляє у Фейсбуці.

«По Миколаївщині нанесено масований ракетний удар із застосуванням стратегічної авіації. Чотирма крилатими ракетами противник вдарив по раніше зруйнованому залізничному мосту в районі села Трихати», - ідеться в повідомленні.

Також атаковано чорноморське узбережжя Миколаївської області і тилові райони позицій Збройних сил України.

Крім того, опівночі «Ураганом» знову атаковано Очаків, а обласний центр укотре піддано артилерійському обстрілу 203-мм снарядами та реактивними системами залпового вогню. «Уражені промислові підприємства, автодорожні розв’язки, об’єкти міської та приміської інфраструктури. Дані про постраждалих уточнюються», - зазначили у командуванні.

Підрозділи ракетно-артилерійського озброєння сил оборони за ніч знищили чотири 152-мм причіпні гаубиці «Мста-Б», інші втрати ворога уточнюються.

Читайте також: росія від початку війни випустила по Україні понад 550 ракет «Іскандер» і «Калібр»

«В Чорному морі наразі перебуває два кораблі - носії крилатих ракет та три великих десантних кораблі прямують до пункту базування в Севастополі. Решта одиниць рашистського чорноморського флоту зосереджена в базах тимчасово окупованого Криму», - зазначили в ОК «Південь».

Як повідомляв Укрінформ, прокуратура розпочала розслідування 19 кримінальних проваджень за фактами обстрілів російськими загарбниками Миколаєва, Очакова та населених пунктів у Миколаївському районі.