«Королівська» бригада ЗСУ знищила на Луганщині ворожу розвідувальну машину

Відео

У Луганській області 24 ОМБр імені короля Данила знищила БРДМ-2 (бойова розвідувально-дозорна машина) російських загарбників. 

Як передає Укрінформ, відео оприлюднили на сторінці бригади у Фейсбуці.

«Тут зафіксовано момент знищення рашистської БРДМ-2 (бойової розвідувально-дозорної машини) військовослужбовцями Королівської бригади на Луганщині», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 24 окрема механізована бригада імені короля Данила базується в місті Яворів на Львівщині. У 2004 та в 2017 роках 24 ОМБР визнана найкращою бригадою в Західному оперативному командуванні, а 2005 року - найкращим підрозділом Сухопутних військ ЗСУ. Свого часу в лавах 24 омбр проходили службу: генерал-лейтенант Олександр Павлюк, генерал-майор Валерій Залужний, генерал-лейтенант Сергій Наєв, генерал-полковник Генадій Воробйов, а також НГШ генерал-лейтенант Руслан Хомчак.

Читайте також: Назар Ільницький, пресофіцер 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила

З початком збройного конфлікту на сході України 24 бригада - один з найбільш боєздатних підрозділів ЗСУ, а на її базі утворені декілька «важких» батальйонних тактичних груп. Зараз «королевичі» на Луганщині продовжують примножувати втрати ворога.

Фото ілюстративне