Загарбники обстріляли за день Дергачівську громаду та Ізюмщину на Харківщині, є загибла

За день у Харківській області росіяни обстріляли Дергачівську громаду та Ізюмщину, одна особа загинула, троє отримали поранення.

Про це у Телеграмі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Зранку окупанти обстріляли Дергачівську громаду. Внаслідок влучання снаряда спалахнув торговельний заклад. На жаль, 69-річна жінка загинула, ще один чоловік отримав поранення. У с. Савинці, Ізюмського району, внаслідок обстрілу росіян поранені двоє людей", - написав очільник ОВА.

Крім того, минулої ночі по м. Мерефа окупанти завдали удару трьома ракетами. Одна з них була збита силами ПВО. Внаслідок влучання ракет частково зруйнована адмінбудівля підстанції Південної залізниці. Жертв і постраждалих немає.

Читайте також: Роспропаганда поширила фейк, що харківська тероборона не має боєприпасів і продовольства

За інформацією керівника ОВА, російські окупанти на Харківщині зосереджені на утриманні зайнятих позицій та готуються поновити наступ. Біля Ізюма сьогодні ворог провів розвідку боєм у районі населеного пункту Пасіка. Наші захисники завдали ворогу втрат і змусили відійти.

В області тривають роботи з відновлення критичної інфраструктури, розбираються завали від ворожих обстрілів, населення забезпечують продуктами харчування. Зараз кожна громада отримує 20 тонн борошна та 10 тонн цукру.