росіяни дивуються, що попри тортури не можуть «розколоти» українців

Аудіо

Служба безпеки України перехопила розмову російського військового з його знайомою-співробітницею спецслужб рф, в якій вони обговорювали катування українців.

Про це повідомляє СБУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Росіяни продовжують грубо порушувати міжнародні правила поводження з військовополоненими. Катування українських чоловіків і жінок поставлено на потік і триває навіть на території рф, куди їх вивозять для «вибивання інформації». Про це свідчить телефонна розмова російського окупанта, який зараз перебуває в Україні, з його знайомою-співробітницею спецслужб рф", - зазначили у СБУ.

Читайте також: Священник ПЦУ з Херсона розповів про тортури, яких зазнав у полоні загарбників

У розмові загарбник говорить, дивуючись силі духу українців: «Двоих поймали. Младше нас… Начинаем колоть – ни х...на. Отвели одного в лес, второго допрашиваем. Стрельнули, ну, типа убили. Тот х.. что сказал! Ладно… Положили под колесо ногу, проехали – х.. что сказал!».

Його співрозмовниця відповідає, що вона також «багато чого може розповісти, але не може». При цьому катування українських військових називає «прийомом», після якого «хлопців відправляють на лікарняний». «Дядька твой к нам приезжает периодически на первый прием. Говорит: «Не жалеть! Они шли убивать». Бабы приезжают. Я вот принимала, ногти поломала. А так ребята уезжают на больничные после приема с поломанными ногами, руками… Ну, весело, там весело. Есть, что рассказать», - каже вона.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово зайнятих територіях.