На Авдіївському напрямку загарбники спробували прорвати оборону ЗСУ

На Авдіївському напрямку на Донеччині російські загарбники спробували прорвати оборону українських захисників, але зазнали невдачі. Агресор веде обстріли вздовж усієї лінії фронту.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Впродовж останньої доби росіяни ведуть обстріли по мирному населенню вздовж усієї лінії фронту, найактивніше – на Мар’їнському, Авдіївському, Очеретинському і Торецькому напрямках. На Авдіївському напрямку росіяни спробували прорвати нашу оборону, але зазнали невдачі», - написав очільник області.

Він зазначив, що в самому місті Авдіївка російські снаряди протягом доби пошкодили декілька житлових будинків, сільгосппідприємство, медичний заклад. Також вчора перебили газогін та лінії електропостачання – надвечір подачу електрики вже відновили, зараз тривають роботи з відновлення постачання газу.

В Очеретиному пошкоджено будинки та перебито електромережі.

У Мар’їнській громаді під обстрілами Мар’їнка, Красногорівка та Новомихайлівка. Пошкоджено електропостачання — фахівці працюють над відновленням.

На Торецькому напрямку під вогнем «Градів» селище Нью-Йорк та прилеглі села. Є пошкоджене житло, але, на щастя, без постраждалих, констатував керівник ОВА.

«Усі злочини російських загарбників ретельно фіксуємо!», - наголосив Кириленко.

Читайте також: У Миколаєві через ворожий обстріл загинула людина, двоє поранені

24 лютого президент росії путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Фото: AA