Україна переможе, бо на її боці правда!

Побачивши дієвість та здобутки українського війська в супротиві рашиським окупантам, весь цивілізований світ з кожним днем усе більше підтримує Україну та намагається всіляко їй допомогти у праведній боротьбі

Людство чітко усвідомлює, що росію треба зупинити якомога швидше, бо її загарбницька лапа може своїми кривавими кігтями вчепитися й в інші європейські країни. Україна фактично стала для Європи щитом, який захищає її від путінської росії, котра, маючи звірячі апетити щодо чужих територій, не може при цьому дати ради своїм, руйнуючи їх добробут заради воєнно-злочинних амбіцій путіна. У свою чергу, друзі і партнери демократичної України запровадили проти путінської росії жорсткі економічні санкції, які гарантують їй неминучу економічну кризу, стрімку технологічну й промислову деградацію…

Усвідомлення необхідності конструктивних змін поступово проривається в засмічену путінською пропагандою свідомість росіян. Люди починають діяти. Так, 9.04.22 в російському Хабаровську мешканці вийшли на антивоєнний пікет, хоча їх одразу ж затримали правоохоронці. Уже відомо багато випадків, коли російські солдати відмовляються воювати проти України. Крім того, з росії почався від’їзд бізнесменів, а скоро, вочевидь, будуть тікати й представники силових структур, яких свої ж урядовці звинувачують у непрофесіоналізмі й корумпованості, через що армія рф зазнає невдач. Саме серед цих осіб путін панічно шукає «цапів-відбувайлів». Наприклад, як стало відомо зі ЗМІ, керівника п’ятої служби фсб росії сергія бесєду, якого після військових невдач в Україні відправили під домашній арешт, вже перевели до СІЗО «Лефортове»…

Важливо, що наразі й білоруська опозиція активно протистоїть зрадницьким намірам путінського сателіта боязливо-амбітного лукашенка, який дещо принишк та змінив риторику щодо підтримки росії у війні проти України. Показовим у цьому сенсі є те, що він навіть нещодавно дозволив собі фразу «… коль вы нас ввязали в это …», маючи на увазі свого російського патрона. Його, на жаль, більше цікавить, як з ним розрахуються за використання білоруських територій для війни з Україною, аніж мир у білорусі й ставлення до неї світової спільноти.

У так званих «ЛНР/ДНР», відбувається розкол, і багатьом місцевим мешканцям більше не потрібен кривавий «русский мир», люди хочуть просто спокійно жити, а не потерпати від страху чи взагалі вмирати. Вони вже переконалися, хто є хто, побачивши, що саме росіяни знищують їх домівки, убивають та грабують мирних мешканців, а «віджате» майно відправляють своїм родичам… Із цими жахіттями змиритися не може жодна нормальна людина, тому супротив оркам з боку мешканців тимчасово окупованих територій неминуче буде наростати.

Свідомий люд інших країн також не сидить склавши руки, а намагається всіляко сприяти приборканню рашистських потвор. Так, зокрема, естонці створили онлайн-карту з адресами військових рф, які вбивали і мародерили в Бучі, щоб увесь світ знав, де живуть ці криваві злочинці. Акції на підтримку України відбулися 10.04.2022 в Лондоні, Празі, Алмати… Фінляндія заборонила в’їзд до країни всіх вантажівок з російськими й білоруськими номерами. А на сайті служби безпеки Японії опублікували вибачення і визнання того, що класифікація українського підрозділу «Азов» як «неонацистського» була хибною і вони вживають заходів, щоб такі помилки не повторювались у майбутньому. Мексика, яка ще недавно дотримувалась нейтралітету і відмовлялась підтримувати санкції проти росії, зараз уже заявляє, що вважає неприйнятним російське вторгнення в Україну та засуджує його.

Подібних прикладів ще можна навести дуже багато. Вони є свідченням того, що сучасний демократичний світ переконаний: правда на боці України, а мерзенне стадо рашистських катів ніколи не зможе здолати славетного українського війська!

Українці щиро вдячні прогресивному світовому співтовариству за допомогу, підтримку і віру в перемогу Українського Народу над кривавими російськими загарбниками!

Національна академія СБУ