У зоні ООС українські захисники відбили п'ять ворожих атак

У зоні проведення операції Об’єднаних сил українські захисники в неділю успішно відбили п'ять атак російських загарбників

Як передає Укрінформ, про це пресслужба ООС повідомляє у Фейсбуці.

"Завдяки умілим діям та майстерності військовослужбовців угруповання Об’єднаних сил протягом поточної доби було успішно відбито п'ять атак ворога. Наші воїни завдали втрат російським окупантам", - ідеться в повідомленні.

Зокрема сьогодні Об’єднані сили знищили два танки, бойову машину піхоти та автомобіль противника.

Загалом протягом поточного тижня були відбиті 63 ворожі атаки. У результаті військовослужбовці знищили 80 танків, 72 одиниці броньованої та 48 - автомобільної техніки, 19 артилерійських систем, 7 безпілотних літальних апаратів, 14 літаків, гелікоптер та патрульний катер противника.

Також воїни Об’єднаних сил знищили сучасний російський комплекс радіоелектронної боротьби "Леєр-3" та захопили п’ять бойових броньованих гусеничних машин (БМП-3) ворога.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генштабу, на Донецькому напрямку збройні сили російської федерації намагаються захопити Попасну, Рубіжне, Сєверодонецьк та Маріуполь. Успіхів не мають. Здійснили невдалу спробу штурму Красногорівки. Зазнали втрат, відійшли.